Yay! Je hebt de goede koffie van Dave’s Koffiebranderij!

Wat goed, dat jullie kiezen voor een leverancier die goede koffie levert. Met de keuze voor Dave’s Koffiebranderij weet je zeker dat je bijdraagt aan een betere toekomst voor koffieboeren. Bekijk hieronder de antwoorden van Dave’s Koffiebranderij.

Waar komt je koffie vandaan?

Op dit moment komen onze koffies uit Brazilië, Peru, Colombia, Costa Rica, Ethiopië, Kenia, Indonesië, Myanmar en Thailand

Hoe transparant is de koffieleverancier over de manier waarop die koffie wordt geproduceerd?

Al onze koffies zijn volledig traceerbaar. Onze leveranciers zijn volledig transparant over wat zij betalen voor de koffie en hoe de boeren hun koffie produceren.

Hoe open is de koffieleverancier over de prijs die de boer ontvangt?

Over de prijs die de boeren ontvangen zijn wij volledig transparant, bij de meeste koffies die wij verkopen, kun je zien hoeveel er naar de boer gaat en wat wij voor de koffie betaald hebben.

Hoe draagt jullie koffie bij aan een leefbaar inkomen voor de koffieboer?

Doordat wij een eerlijke prijs betalen voor de koffie en jaar op jaar koffie van dezelfde boeren verkopen, dragen wij bij aan een beter bestaan van de boeren.

Daarnaast doneren wij 1% van onze omzet aan de planeet, in ons geval gaat de 1% naar Trees for All, zodat zij bomen kunnen planten.

Hoe betrouwbaar zijn de beweringen die jullie koffieleverancier doet?

Wij zijn open in wat wij doen en kunnen onze klanten in contact brengen met onze koffieleveranciers en koffieboeren, zodat wanneer iemand twijfels heeft ze dit na kunnen vragen. Meer informatie over Dave’s Koffiebranderij? Ga naar www.daveskoffiebranderij.nl